Nå har Google på Twitter, bekreftet at 12.03.2019 så var det en stor oppdatering i algoritmen til Google. Derfor opplevde flere nettsider en oppgang eller nedgang i rangering ved siste oppdatering.

De bekreftet oppdateringen i en melding på Twitter:

This week, we released a broad core algorithm update, as we do several times per year. Our guidance about such updates remains as we’ve covered before. Please see these tweets for more about that:https://t.co/uPlEdSLHoXhttps://t.co/tmfQkhdjPL— Google SearchLiaison (@searchliaison) March 13, 2019

Det er uvisst helt hvem denne har rammet selv om flere mener at den rammet helse og medisinske sider. Det kan gi mening ettersom den siste kjente store oppdateringen de gjorde spisset seg mot sider innenfor finans.

Det er alt for tidlig å konkludere med noe og mye kan skje ut over de neste dagene. Hvis din nettside har mistet rangering eller økt i rangering så fortell gjerne. Det hjelper ikke bare meg men andre for å forstå hva de kan gjøre for å optimalisere siden sin.

Hvis din side ble negativt rammet av denne oppdateringen så sier Google at du ikke kan gjøre noe med det foruten om å gjøre nettsiden din bedre. Lag bedre innhold og bedre opplevelse for brukeren så kommer rangeringen t Google tilbake, kanskje.