Et Amazon-byrå er et vanlig byrå som har spesialisert seg på nettopp Amazon. De jobber med analyse, strategi, implementering og optimalisering på Amazon. I Norge så har man ikke hatt behover for rene Amazon-byråer ettersom Amazon ikke har satset mot Norge, men nå endrer dette seg. Det er ikke kommet noen dato for lansering av Amazon i Norge men vi vet at det er veldig nærme. Det betyr at det vil komme egne byråer som satser kun på Amazon og dermed blir det vi kaller for et «Amazon Byrå».

Er målet vårt å bli et fullverdig Amazon-byrå? Nei, det er det ikke. Men Amazon-rådgiving vil bli en av våre hovedtjenester. Grunnen til at vi ikke ønsker å kalle oss et Amazon byrå er at vi tror fortsatt at det er flere kanaler som vil bli viktig fremover.

Vi har bred erfaringer med store og små merkevarer i Norge og gleder oss masse til Amazon åpner opp for nordmenn. Salgsplattformen er en megamulighet for oss som elsker e-handel.

Slik kan vi vi hjelpe deg med Amazon:

  • Amazon rådgiving som nettbutikk
  • Amazon annonsering på Amazon marketplace
  • Optimalisering av Amazon FBA

Les gjerne vår bloggpost om Amazon FBA og hvordan du kan optimalisere for Amazon her.

Betyr dette at vi glemmer Google? Nei, som norges største søkemotor vil vi fortsatt satse på søk, men Amazon som salgsplattform er veldig interessant. Det har vi syntes i lang tid og hvis du har fulgt litt med på LinkedIn så var vi veldig tidlig med å kommentere Amazon.

Hvis du ønsker en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med Amazon så kan du gjerne ta kontakt her.