Du har sikkert mange ganger kommet i snakk med noen som snakker om noe nytt. Noe nytt som du ikke har fått med deg. Kanskje Facebook har lansert en ny funksjon for annonser eller kanskje Google har kommet med et nytt verktøy? Uansett hva som har skjedd så er det kjedelig å ikke få det med seg.

Vi vet absolutt ikke alt, men vi prøver å holde oss så oppdaterte som mulig på hva som skjer innenfor netthandel. Det blir umulig å liste opp alle nettsider vi leser på, men her er de som blir sjekket regelmessig:

1.Shopify Bloggen

Vi har jo tidligere vært inne på Shopify, de er en veldig aktør innenfor netthandel globalt. De sitter på utrolig mye data og kan følge med på trender som ingen andre. Bloggen til Shopify burde være hjemmeleksen til alle som som på en eller annen måte jobber med netthandel.

2.Wix sin blogg

Selv om Wix ikke er en like stor autoritet på nettbutikker som Shopify ennå så er bloggen veldig interessant å følge. De har en egen blogg for ecommerce som egner seg veldig godt for nybegynnere.

3.Hubspot sin blogg

Hubsoft er en leverandør av forskjellige verktøy og programvare som brukes i det som kalles inbound markedsføring. De har en blogg og nyhetsbrev med over 200 000 påmeldte. Så dette er definitivt et sted å hente inspirasjon og lærdom.

4. Neil Patel

Hvis du ha vært inne på YouTube og søkt etter «digital marketing» eller «facebook ads». Da har du nesten garantert vært innom en video fra Neil Patel som er å anse som en legende innenfor digital markedsføring. Neil Patel er en ekspert på å få organisk trafikk og hvordan du kan gjøre effektiv «lovlig seo».

5. Makai sin blogg

Dette er vår blogg som omhandler annonsering, søkemotoroptimalisering og selvfølgelig markedsføring. Vi publiserer nye blogginnlegg hver eneste uke for å lære deg mer om det vi kan best, digital markedsføring.

Bli medlem i Facebookgrupper og forumer

Den beste måten å lære og holde seg oppdatert er å være aktive i Facebook-grupper eller andre forumer. Da kan man være med i diskusjoner, stille spørsmål og lære av hverandre. Kvaliteten i disse gruppene og forumene varierer veldig, men det finner man fort ut.

Selv har vi tidligere hatt stort utbytte av steder som Webforumet.no, Facebook-gruppen «SEO og Organisk synlighet i Norge».

Har du noen sider eller grupper du anbefaler? Ta kontakt så legger vi disse inn i vår oversikt!