SEO kurs

kurs i søkemotoroptimalisering
Få et tilbud

SEO KURS

Vi har laget et kurs for bedrifter som ønsker å øke sin interne kompetanse på SEO. Vårt SEO-kurs er laget for å gi din bedrift kompetanse, forståelse og verktøy som gjør at dere effektivt kan øke bedriftens rangeringer i Google.

Kurset i søkemotoroptimalisering tar for seg din bedrifts nettside som utgangspunkt slik at du garantert får tips til konkrete forbedringer på din nettside. Samtidig viser vi deg hvordan du kan øke rangeringene i fremtiden.

Vårt kurs tar for seg følgende:

Intern SEO

Vi gir deg tips om enkle tiltak du kan gjøre for å forbedre din bedrifts nettside i Google. Her går vi igjennom metabeskrivelser, URL-struktur og flere andre faktorer som påvirker din bedrifts prestasjon i Google i søkeresultatet.

Innhold

Innhold er noe som vi i Makai er veldig opptatt av. Igjennom årene så har vi skrevet flere hundre artikler for bedrifter og andre nettsider med det formål å rangere. Vi gir deg oppskriften på hvordan du kan skrive innhold som rangerer.

Teknisk SEO

Vi går igjennom de forskjellige tekniske aspektene ved en nettside som kan påvirke din bedrifts nettside prestasjon i Google. Vi viser hvordan du kan bruke verktøy for å kontrollere dette og vi går igjennom en teknisk sjekk av din nettside.

Linkestrategi

Linker er fortsatt en stor del av grunnlaget som ligger bak en Google-rangering. Vi lærer deg hvordan du kan lage en effektiv linkestrategi for å bygge linker til din nettside.

 

 

Ole Petter Molvig

Ole Petter Molvig

SEO spesialist // kursholder i SEO

Ole Petter har en bachelorgrad fra Markedshøyskolen og har over 10 års erfaring med både innholdsbasert og teknisk SEO. Kompetansen hans kommer fra en ekstremt høy interessere av å vinne rangeringer i søkeresultatet i Google og høste resultater av arbeidet han legger inn. Han er morsom og uhøytidlig og elsker å lære bort sine triks til nye venner.

Velkommen på SEO-kurs med Ole Petter!

Ofte stilte spørsmål om vårt SEO-kurs 

Det finnes mange forskjellige tilbydere av kurs innenfor søkemotoroptimalisering. Vi får derfor veldig mange spørsmål vedrørende vårt SEO kurs. Nedenfor så har vi samlet noen av de spørsmålene som gjentar seg. 

Hvem passer vårt kurs for?

Vårt kurs passer for bedrifter som ønsker å øke sin interne kompetanse innenfor SEO. Vårt kurs er laget for nybegynnere og det betyr at det passer for alle uansett rolle. Om du allerede skulle ha en grunnleggende forståelse for SEO så tilpasser vi kurset etter ditt nivå. 

Hvor lang tid tar våre kurs?

Våre kurs tar normalt en arbeidsdag. Det betyr at man burde sette av en dag til vårt kurs.

Hvor mye koster vår kurs?

Ta kontakt med oss her for å få et tilbud på vårt kurs.

Hvor holdes kursene?

Vi kommer gjerne til deg eller så har vi tilgang på noen veldig fine møtelokaler i Åsgårdstrand. 

Hvor mange deltakere kan være med på kurset?

Vi setter opp kurs med alt fra 1 til 4 personer. Er dere flere en 5 får dere grupperabatt. 

Får vi beholde kursmaterialet?

Vi sender alltid kursmaterialet (Google Presentasjon) etter endt kurs. 

Hva koster et SEO kurs?

Ettersom vi skreddersyr hvert kurs til bedriften som ønsker å komme på kurs vil prisene variere. Noen har en stor og tung nettside som trenger en del arbeid mens andre har en lettere mindre nettside. 

Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud til din bedrift. 

11 SEO TIPS

Ole Petter har laget en liste med sine 11 beste SEO-tips. Få dem på e-post ved å legge igjen e-postadressen din her.

Takk. Om få minutt vil du motta 11 SEO tips på e-post.