Om Makai

DIGITALT REKLAMEBYRÅ I tønsberg
Ole Petter Molvig

Ole Petter Molvig

Ole Petter har en bachelorgrad i reiseliv fra Markedshøyskolen og over 10 års erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO). Med lidenskapelig interesse for søkemotoroptimalisering har han bygget opp flere nettsteder som har rangert høyt på ønskede søkeord. Han startet sin karriere innenfor SEO i byrået SemWay som SEO-ansvarlig og har etter det jobbet med SEO innen finans. I 2019 startet Ole Petter som selvstendig SEO-konsulent der han blant annet jobbet med Synega As, Bjørvika Apartments As i tillegg til egne prosjekter. Er du på jakt etter en SEO-ekspert som elsker å skape resultater er Ole Petter riktig person!

Marianne Vikse

Marianne Vikse

.Marianne har en bachelorgrad i reklame og merkevarebygging fra Markedshøyskolen og over 10 års erfaring innen digital markedsføring. Marianne startet sin karriere i byrået Hyper og har etter det jobbet som ansvarlig for sosiale medier i ProEffekt. I 2014 startet Marianne som selvstendig konsulent i enkeltpersonsbyrået Vikse Web-consulting. De siste 6 årene har Marianne jobbet med merkevarer som Helgeland reiseliv, Weleda, Supervital, MOO, Bymiljøetaten Oslo m.fl. Hun har også vært stolt samarbeidspartner med Search Planet As, Valen Utvik As, Turbo kommunikasjon og Mediacom. Ikke bare er Marianne RÅ på sosiale medier, hun er lidenskapelig opptatt at digital strategi og analyse. 

Hvorfor Makai?

Vi jobbet først på hver vår kant før vi bestemte oss for at det var like greit å slå oss sammen. Sammen er vi sterkere og ikke minst så blir det bedre for våre kunder så nå kan nyte godt av en bredere kompetanse. 

Makai betyr «mot havet» på hawaiisk. Vi startet Makai i Åsgårdstrand etter å ha hatt mange morgenmøter ved sjøen. Her senker vi skuldrene og finner vårt fokus.

Hvorfor skal du velge Makai tenker du kanskje? Vel, vi er stolte av den kunnskapen vi har opparbeidet oss de siste 10 årene. Ikke bare har vi begge en bachelorgrad fra Markedshøyskolen i Oslo, vi har begge to jobbet med digital markedsføring i 10 år. Vi har vært med flere bedrifter på reisen med sosiale medier, annonsering og søkemotoroptimalisering. Vi har sett mange suksesser og mange tabber. Utvikling er viktig for oss, derfor jobber vi hele tiden med egne prosjekter slik at vi kan lære ordentlig godt hva som funker og ikke på nett. For eksempel leker vi med vår egen nettbutikk og nettsider optimalisert i Google. Slik er vi hele tiden «på» og følger trendene. 

Velger du å ta en uforpliktende prat med oss, vil du merke at vi er jordnære, vi har mange kreative tanker og ikke minst er vi dyktige rådgivere.