Tjenester

Fra strategi til gjennomføring

Innhold

Innholdsmarkedsføring handler om å skape verdi for målgruppen din slik at du sakte men sikkert kan bygge merkevaren til virksomheten din. En godt likt og tillitsverdig merkevare gjør at du vil tiltrekke deg flere kunder. Vi hjelper deg med innhold på nettsted og i sosiale medier. 

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Godt SEO arbeid på nettstedet ditt kan gjøre deg mer synlig i søkemotoren. Du kan rangere høyere på søkeord i Google som kundene dine bruker. Vå erfaring sier at SEO er det nye konkurransefortrinnet du kan ha i Google. Vi hjelper deg med med å komme i gang og lage en SEO-strategi. 

Digital strategi

Har du en digital strategi i bunn vet du hvordan du skal jobbe med budsjett og kampanjer hele året. I en hektisk hverdag er det skikkelig vanskelig å prioritere optimalisering av annonser og produsere innhold til sosiale medier. Vi hjelper deg gjerne i gang med en helhetlig digital strategi.

Annonsering

Visste du at du kan betale for å være synlig både på Google, Facebook og Instagram uten å betale en hundredel av det du gjerne må betale for en avisannonse? Vi er gode på å hjelpe deg å få mest mulig ut av ditt budsjett