ANNONSERING

Facebook, google,linkedin, tiktok,instagram
Få et tilbud

Annonsering på nett

Det finnes i dag utrolig mange nettsider og plattformer hvor man kan kjøpe annonser. Vi hjelper deg med å finne riktig plattform og sette opp annonser slik at du kan få flere konverteringer, besøkende eller salg til din bedrift. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med annonsering på internett. Hvis du ønsker å lese mer om hvordan vi jobber med annonsering og hvilke plattformer vi jobber med så kan du lese vårt blogginnlegg her.

 

VI HJELPER DEG MED

Facebook

Facebook gir deg som annonsør muligheter for å nå din målgruppe på en effektiv måte. Vi har lang erfaring med Facebook annonsering og vet hva som skal til for å få gode resultater. 

Tiktok

 Tiktok er en ny plattform med veldig mange muligheter. Vi hjelper deg med oppsett av annonser for å nå din målgruppe.  

Instagram

Vi har jobbet med Instagram-annonser siden de åpnet for annonsering. Makai kan hjelpe deg med å sette opp en kampanje og strategi som gir deg salg, flere besøkende eller synlighet.  

LinkedIn

LinkedIn er en plattform som kan brukes til rekruttering og til svært målrettet annonsering mot potensielle kunder. Vi kan hjelpe deg med strategi og implementing som gir deg gode resultater.  

    

Google

 Vi har jobbet med Google-annonsering i over 10 år. Vår erfaring gjør at vi vet hva som skal til for å få en vellykket kampanje i Google. Vi kan hjelpe deg med strategi og implementering.   

Det kommer hele tiden nye muligheter og nye plattformer å annonsere på. Vi tester hele tiden ut nye plattformer og produkter. Nedenfor kan du se en oversikt over plattformene vi tilbyr annonsering på. 

Hvis du er på jakt etter noe som ikke står nevnt nedenfor så ta kontakt med oss