INNHOLD

INNHOLD SOM ENGASJERER OG KONVERTERER
Få et tilbud

Innholdsproduksjon 

Vår jobb er å lage en plan for deg slik at du lykkes med dine mål på nett. Vi jobber med strategisk innhold på nett og vi har god erfaring innen innholdplanlegging. Ikke bare produserer vi innhold, men for oss i Makai er analyse og optimalisering av innhold underveis i prosessen halve moroa med innholdsproduksjon og innholdsmarkedsføring. 

Vi kan hjelpe deg med innhold til Instagram, Facebook, Tiktok eller innhold på din nettside. De siste 10 årene så har vi jobbet mye med innhold, vi vet hva som skal til for å få suksess med innhold, les gjerne vårt blogginnlegg her.

 

 

Innholdsmarkedsføring

(content marketing) ?

Innholdsmarkedsføring og «content marketing» er blitt er godt brukte uttrykk. Det handler om å tiltrekke seg potensielle kunder ved hjelp av verdifullt innhold. I 2020 er det ingen tvil om at det er nok innhold på nett. Samtidig må man som merkevare konkurrere om synligheten og den aller beste måten å gjøre det på er godt produsert innhold. Vi i Makai er erfarne innholdsprodusenter som elsker å produsere godt innhold. Se under hva vi kan hjelpe deg med. 

Innhold til nettside

Vi ser på hva de potensielle kundene til din bedrift søker etter i Google og produserer innhold som er relevant til dette. Innholdet lages etter en SEO-optimalisert struktur som vi vet fungerer godt i Google og som konverterer godt. 

Innhold til sosiale kanaler

Vi hjelper deg med å lage en strategi som tar for seg de forskjellige kanalene. Basert på denne setter vi opp en innholdsplan og begynner produksjonen av innhold i samråd med deg. 

Innholdsprodusentene våre

Innholdsproduksjon kan være mye forskjellig. Vi i Makai lager innhold til nett som rangerer og engasjerer. 

Ole Petter

Ole Petter

SEO spesialist

Ole Petter er utdannet fra Markedshøyskolen og har de siste 10 årene jobbet med innhold på nett. Hans lidenskap er å få nettsider til å rangere høyere i Google ved godt og verdifullt innhold. Trenger du å rangere høyere på utvalgte søkeord? Ja, da er Ole Petter riktig person å ta en prat med. 

Marianne

Marianne

Spesialist sosiale medier

Marianne er utdannet fra Markedshøyskolen og har de siste 10 årene jobbet med innholdsproduksjon og sosiale medier. Hennes lidenskap er å se folk engasjere seg i godt produsert innhold. En stor bonus med Marianne er at hun elsker måling og salg også. Gir ikke sosiale medier deg de konverteringene du ønsker? Ta en prat med Marianne.