SEO

BLI SYNLIG PÅ GOOGLE
Få et tilbud

Hva er SEO?

SEO står for «search engine optimization» eller søkemotoroptimalisering som vi sier på norsk. Når man jobber med SEO så jobber man for å øke den organiske trafikken fra Google. Med organisk trafikk så mener vi de oppføringene som er nedenfor annonsene i Google. SEO består av veldig mange forskjellige teknikker og faktorer som sammen gir resultater.

Du finner masse informasjon om SEO på bloggen vår men hvis du ønsker å lese en innføring i søkemotoroptimalisering så kan du gjøre det her.

Slik jobber vi med SEO

Ettersom etterspørselen etter godt SEO arbeid har økt de siste årene har også vårt tilbud endret seg. I dag tilbyr vi søkeordsanalyse og rådgiving rundt søkemotoroptimalisering på nettstedet ditt. 

Søkeordsanalyse

Hvilke søkeord er det målgruppen din bruker i Google når de søker etter dine produkter eller tjenester? En søkeordsanalyse fra Makai gir deg en oversikt over søkeord som blir brukt i din bransje, konkurrerende virksomheter og hva du bør satse på for å optimalisere nettstedet ditt for søk. 

SEO-pakke

Har du bestemt deg for å satse på SEO og trenger hjelp til alt? Vi har satt sammen en SEO-pakke som inneholder statusanalyse av dagens SEO-situasjon av nettestedet ditt, søeordsanalyse og anbefalinger for hvordan du kan jobbe målrettet mot morgendagens kunder. 

SEO-kurs

11 SEO TIPS

Ole Petter har laget en liste med sine 11 beste SEO-tips. Få dem på e-post ved å legge igjen e-postadressen din her.

Takk. Om få minutt vil du motta 11 SEO tips på e-post.