Sosiale medier

Fra innholdsplan til rapportering

Slik jobber vi med sosiale medier

 

Sosiale medier strategi

Sosiale medier strategi er grunnpilar i arbeidet vi gjør. Resultatene vi oppnår for våre kunder kommer av grundig planlegging. For at vi skal gjøre en god jobb setter vi måleparametere og setter tonen for kommunikasjonen. 

Drift og Innholdspublisering sosiale medier

Ved hjelp av godt samarbeid med våre kunder forteller vi deres historie i de sosiale mediene. Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat og Tik Tok. Vi produserer tekst, animasjoner, video og bilder spesielt for hver enkelt kunde. Vi tar over hele kontoer og holder i all kommunikasjon, overvåker kommentarfelt og drifter bedriftssidene med publisering av innhold .

Analyse og rapportering

Vi bruker verktøy som gir oss innsikt i data underveis og har mulighet til å trekke ut spesifikke tall hvis ønskelig. Ellers så analyserer vi etter våre egne prinsipper som går ut på å levere verdifullt innhold for målgruppen. Vi bruker dataene til å optimalisere innholdet vi produserer og for å rapportere tilbake til kunden om prosessen underveis. 

Marianne Vikse

Marianne Vikse

Spesialist sosiale medier

Marianne er vår spesialist på sosiale medier. Hun har en bachelorgrad i reklame og merkevarebygging fra Markedshøyskolen. I 2009 startet hun å blogge om sosiale medier og har vært fremoverlent i faget siden. Hun startet karrieren sin i reklamebyrå og har tidligere jobbet som ansvarlig for sosiale medier. Siden 2014 har hun jobbet som selvstendig konsulent innen digital markedsføring. Marianne er ikke bare god på å fortelle de gode historiene, hun er også helt rå på planlegging og analyse. Velger du Makai til drift av sosiale medier er det ingen tvil om at du får en som er lideskapelig opptatt av å skape rå resultater. 

Marianne kan absolutt anbefales videre!

Tove

Merkevaresjef, Weleda Norge/ Vitalkost

Marianne kan anbefales videre. Hun er faglig dyktig og leverer god kundeservice. 

Karianne

Daglig leder, MOO

Marianne er en veldig strukturert og dedikert person, som elsker strategier og løsninger innen sosiale medier. Med henne på laget får du satt en god struktur, som hun er flink til å følge opp. Jeg kan anbefale Marianne om du trenger hjelp og tips til sosiale medier.

Marius

Faglig leder , ProEffekt